Det er aldri for tidlig å begynne planleggingen til årets julebord. Latter har lokaler som passer alle typer julebord – sikre deg et av dem i god tid før julen!

Kontakt oss

På Latter finner du alt du trenger for å gjøre julebordet til en uforglemmelig suksess. Vi har både små og store lokaler, restaurant, bar og galleri. Vi samarbeider tett med Stand Up Norge, noe som gjør at du kan leie inn en komiker til eget show.

Våre komikere kan også bidra med humorinnslag eller leies inn som konferansierer – les mer om dette nedenfor!

Les også: Forestilling Oslo

Vi hjelper dere med alle forberedelser!

Det er mye som må planlegges for å skape et vellykket julebord. Ved å reservere et av våre lokaler, kan dere få hjelp av oss med alt fra planleggingen til gjennomføringen av julebordet.

Vi kan komme med råd og innspill på det første møtet, ordne underholdning, meny eller andre ting dere måtte trenge hjelp med.

Våre ansatte har lang erfaring med å arrangere julebord for bedrifter. Vi kan også hjelpe deg hvis du ønsker å arrangere julebord for vennegjengen eller familien.

Stemningsfulle lokaler til alle typer julebord

Vi tilbyr tre forskjellige lokaler med kapasitet på alt fra 20-500 personer. Vi kan tilpasse stoloppsett ut ifra hvor mange dere er, og det er fullt mulig å leie inn en komiker til humorinnslag eller som konferansier.

Hvis dere vil vite mer om dette, så ta gjerne kontakt med oss – vi kan leie inn en komiker som passer til deres bedriftskultur. Les mer om våre lokaler her.

Gode tips til et vellykket julebord

Et hyggelig julebord er et av årets høydepunkt og noe mange ansatte gleder seg til. Julebordet er en fin anledning for de ansatte til å bli bedre kjent, og bidrar til et godt sosialt samhold på arbeidsplassen.

Her er noen tips til hva som kan være lurt å tenke på for at arrangementet skal bli så vellykket som mulig:

Begynn planleggingen tidlig

De mest sentrale og populære lokalene i byen blir fort reservert, og derfor er det lurt å begynne planleggingen av julebordet tidlig. Dette gjør også at du slipper å få dårlig tid rett før julebordet blir holdt.

Noen ting som er lurt å tenke på er for eksempel hvor mange dere blir, om dere vil ha noen aktiviteter eller om noen skal holde taler underveis. Send ut invitasjoner god tid i forveien, så får dere oversikt over hvor mange personer dere blir og hvor stort lokale dere trenger.

Flere forskjellige menyer

På Latter finner du også kanskje en av Oslos hyggeligste restauranter. I vår à la carte-restaurant kan du nyte god mat og drikke i en hyggelig atmosfære. Grupper på 8 personer eller flere kan velge mellom vår selskapsmeny eller sharingmeny.

Vår kjøkkensjef Henrik Widerberg kombinerer fantastiske smaker fra forskjellige deler av verden og tilbereder rettene til perfeksjon. Si fra til oss om det er noen gjester som har allergier eller preferanser, så tar vi hensyn til dette. Se våre menyer her.

Underholdning og aktiviteter

Våre ansatte hjelper dere gjerne med idéer og planlegging av underholdning og aktiviteter. Dere kan for eksempel kose dere på et av våre underholdende standup show og så spise middag i restauranten, eller leie inn en av våre komikere til selskapet.

Våre komikere hjelper til med å ta festen til nye høyder med et eget standup show, parodier, foredrag, impro eller andre humorinnslag.

Les også: Underholdning til julebordet

Fantastisk beliggenhet midt på Aker Brygge

Latter ligger svært sentralt til på Aker Brygge, i gåavstand til all offentlig kommunikasjon. Dette gjør at det er lett for alle de ansatte å finne veien og at dere slipper å leie inn transport til og fra julebordet.

Hvis du vurderer å leie et av våre lokaler til årets julebord, så ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat.

På Latter får dere både fantastisk underholdning, servering og kanskje byens beste beliggenhet. Velkommen til Latter!

Kontakt oss