Latter er det ultimate stedet for ditt event!

Vi har sentral beliggenhet, fantastiske lokaler, restaurant, flere scener, teknisk utstyr, dyktige ansatte og alt annet du måtte ønske for at ditt arrangement skal bli en dundrende suksess!

Vi kan arrangere store og små event skreddersydd til akkurat dine behov. Det er den detaljerte kunnskapen om produksjon og komikere kombinert med fantastisk mat, flotte lokaler og kanskje Norges beste tekniske stab, som gjør oss unik. Det finnes mange muligheter på dette huset for din bedrift eller ditt private arrangement på kvelds- eller dagtid. Her kan du kombinere ditt eget arrangement med noe av den underholdningen som til enhver tid finnes på huset, eller motivere dine arbeidskolleger gjennom kombinasjonen humor og innhold.

Latter yter alle bistand fra idéutkast, utforming, tilrettelegging og gjennomføring.

Latter har også et tett samarbeid med Stand Up Norge AS og kan derfor hjelpe deg hvis du ønsker å leie inn komikere til eget arrangement. Våre komikere kan være konferansierer og gjør også skjult teater, i tillegg til humorinnslag. Gjennom vårt omfattende kontaktnett formidler vi både norske og utenlandske artister og kunstnere i alle kategorier. Latter har mange muligheter og vi er åpne og fleksible for nye og grensesprengende forslag.

Hvis du ønsker mer informasjon eller har forespørsler - ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende samtale!

Magnhild Kleven - Eventsjef

Book et event

Bookingforespørsel - event
Personvern
Personvern2
Spørsmål?
Telefon: 23 11 88 20 E-post: firmapost@standup.no