Ser du etter et eventlokale i Oslo til ditt neste arrangement? På Latter finner du lokaler som passer perfekt til alt fra julebord til sommerfest.

Kontakt oss

Ta kontakt med oss i dag dersom du lurer på om et av våre lokaler passer til ditt selskap. Vi tilbyr alt fra store lokaler med egen scene til mindre eventrom. Hos oss finner du også en hyggelig restaurant med mat fra alle verdenshjørner, flere barer, lounge og galleri.

Latter har mange muligheter, og vi kan hjelpe deg med å skreddersy et arrangement som er ideelt for dine gjester.

Lokaler for alle typer selskaper

Skal du arrangere en firmafest, eller kanskje en større privat fest? Vi har lokaler som passer til alt fra kick-off til bryllup eller julebord. Lokalene leies ut med egne teknikere som sørger for at lyd og lys holder høy kvalitet. Her kan du lese mer om våre lokaler.

Hovedscenen

Dette er vårt største lokale som har totalt 500 sitteplasser! Dere trenger imidlertid ikke å være så mange som 500 – lokalet egner seg for alt fra 80-500 personer.

Ved å leie hovedscenen får dere alt dere trenger for å skape et vellykket arrangement; et stort lokale med komfortable sitteplasser, egen bar, toaletter og teknikere for lyd og lys.

Klubbscenen

Klubbscenen har kapasitet på opptil 200 personer, men egner seg best til alt fra 120-180 personer. Klubbscenen har alt dere trenger for å skape en uforglemmelig fest, inkludert et eget galleri, to barer, teaterteknisk kvalitet på lys og lyd og stol-oppsett som kan tilpasses ut ifra ditt arrangement. Lokalet leies ut med egen tekniker.

Eventrom

Vårt eventrom er ideelt for grupper på 50-80 personer. Lokalet har en intim og koselig stemning, og egner seg spesielt godt hvis dere vil leie inn en komiker som tar seg av underholdningen.

Det går også an å kombinere leie av lokalet med servering. Ta kontakt med oss dersom du lurer på hvilket av våre lokaler som passer best til anledningen.

Les også: Bedriftsarrangement

Vi hjelper deg med å skape den perfekte festen!

Det er mye å tenke på når man skal arrangere julebord, sommerfest eller et annet type arrangement. Ved å leie våre lokaler, kan du få hjelp både med planleggingen og gjennomføringen av arrangementet. Vi tilrettelegger hele arrangementet ut i fra dine behov.

Våre ansatte har lang erfaring med å skape spennende og unike arrangementer både for bedrifter og privatpersoner. Vi har mange gode idéer og muligheter – ta kontakt med oss, så kan vi ta en uforpliktende prat om ditt arrangement.

Fordeler ved å velge Latter

Hvis du reserverer et av våre eventlokaler, kan du være sikker på at kvelden kommer til å bli vellykket! Det er mange fordeler ved å holde ditt neste arrangement hos oss:

Byens beste beliggenhet

Latter er et naturlig samlingspunkt som de fleste allerede kjenner til. Vi holder til sentralt på Aker Brygge, bare noen minutter unna buss, trikk, t-bane og båt. Ved å holde festen på Latter, slipper dere å organisere med transport til stedet, og gjestene kommer seg enkelt hjem på egenhånd.

Alt på ett sted

Når dere holder festen på Latter, kan dere få både underholdning, barer og egen restaurant på ett sted! Vi tilbyr flere forskjellige lokaler, underholdning, bar og restaurant med noe for enhver smak.

Leie inn en kjent komiker som konferansier

Dersom du skal arrangere et større arrangement, for eksempel et kick-off, er det lurt å utpeke en person til å være konferansier for arrangementet. En konferansier er oftest en person som trives med å ta styringen og lage god stemning blant gjestene.

Latter samarbeider med Stand Up Norge, som er landets største bookingbyrå innen humor. Vi arrangerer ikke bare standup-show for privatpersoner, men leier også inn kjente komikere som konferansierer til bedriftsarrangementer.

Gjennom oss kan du leie inn noen av landets mest populære komikere til ditt arrangement. Komikerne vi samarbeider med har alle en unik evne til å løfte stemningen i et rom og «binde» sammen alle de ulike delene av arrangementet.

Å leie inn en av våre komikere som konferansier kommer garantert til å skape god stemning blant gjestene. Ta kontakt med oss for å høre mer om hvilke av våre humorprofiler som har kapasitet. Vi hjelper deg med å finne en konferansier som passer til ditt arrangement.

Les også: Leie konferansier

Servering i restauranten

Vi har både selskapsmeny, sharingmeny og á la carte-meny. Grupper over 8 personer må forhåndsbestille retter fra selskapsmenyen. Da er det også mulig å bestille vinpakke til.

Hvis dere er en større gruppe som vil smake på litt av alt, kan vi spesielt anbefale vår sharingmeny. Da får dere fem retter på deling som består av både kjøtt, sjømat og vegetar. Rettene serveres i tre omganger.

Vår kjøkkensjef bruker kun de beste råvarene for å lage retter av utsøkt kvalitet. Du trenger selvfølgelig ikke å ha leid et av våre lokaler eller se et show for å spise hos oss – restauranten er åpen for alle. Se menyen vår her.

Eventlokaler i Oslo sentrum – kontakt oss i dag!

Hvis du skal arrangere et større arrangement, er det lurt å være tidlig ute med å reservere lokaler. Ta gjerne kontakt med oss tidlig i planleggingsfasen dersom du har spørsmål eller vil motta et uforpliktende tilbud.

Hos oss kan dere nyte god mat og underholdning i fantastiske omgivelser midt i byen. Latter ligger sentralt til rett ved alt innen kollektivtransport på Aker Brygge. Ta med deg venner, familie eller kollegaer og feire ditt neste event hos oss.

Velkommen til Latter!