Ser du etter en uforglemmelig forestilling i Bergen? Nå kan du oppleve to av Norges største komikere, Stian Blipp og Dagfinn Lyngbø, på Forum Scene.

Bestill billetter her!

Stian Blipp og Dagfinn Lyngbø er to av Norges mest folkekjære humorprofiler, og nå er de aktuelle med hver sin soloforestilling; «Cirque du Blipp» og «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars».

Dette er to hysterisk morsomme standup-show som allerede har høstet gode anmeldelser og trampeklapp av publikum. Les mer informasjon om showene her, eller sikre deg dine billetter på Ticketmaster i dag.

«Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars»

I september 2020 hadde standup-veteranen Dagfinn Lyngbø premiere på sin nyeste soloforestilling «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars».

Lyngbø begynte karrieren som komiker i 1993, og har siden blitt kjent som landets mest populære og prisvinnende komikere. Han er blant annet kjent for soloforestillingene «Ka e’ vitsen?» (2005), «Stereo» (2012) og «Supersmud» (2017).

I sin nyeste forestilling stiller Lyngbø spørsmålstegn ved hvordan i all verden koloniseringen av Mars skal foregå. Skal svigermor bli med, og skal vi ha høyre- eller venstrekjøring?

Dette er noen av de morsomme temaene Lyngbø tuller med i «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars». Showet går på Forum Scene i Bergen og på Latter i Oslo frem til mars 2022.

Les også: Underholdning julebord

«Cirque du Blipp»

Stian Blipp dukket først opp på norske TV-skjermer som deltaker i «Norske Talenter», hvor han kom til finalen sammen med breakdance-gruppen Absence Crew.

Senere imponerte han både som radioprogramleder og som programleder for talentprogrammer som «Norske Talenter» og «Idol». Fra 2018 til 2021 var han og Helene Olafsen programledere for «Senkveld» på TV2.

Men nå er altså Stian Blipp tilbake på scenen igjen, og denne gangen med sin første soloforestilling noen gang.

I «Cirque du Blipp» kombinerer Blipp sine mange talenter innenfor musikk, dans, beatboxing og humor – og resultatet er et fantastisk underholdende show som får hvem som helst til å le seg ihjel. Det er Dagfinn Lyngbø som står bak regien til showet.

Se forestillingen på Forum Scene i Bergen frem til mars 2022 eller på Latter i Oslo frem til januar 2022.

Inviter til en helaften med fantastisk humor på forestilling i Bergen!

Etter en lang og ensformig periode med coronarestriksjoner er det virkelig på tide å slippe latteren løs igjen. Hva med å invitere med deg noen gode venner på middag og et av våre lattervekkende show?

Billetter til et av våre show er også den perfekte jule- eller bursdagsgave. Reserver dine billetter i dag hos Ticketmaster.

Om Forum Scene og Latter

«Cirque du Blipp» og «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars» vises både på Forum Scene i Bergen og på Latter i Oslo.

Forum Scene er en ærverdig bygning med en historie som strekker seg helt tilbake til 1946. På den tiden var bygningen Norges største frittstående kino og et naturlig samlingspunkt for Bergens befolkning.

I senere tid har Forum Scene blitt pusset opp, samtidig som bygningens historiske preg har blitt bevart.

Latter er Norges mest populære humorteater, hvor du kan oppleve både kjente og kjære komikere og nye talenter. Her får du alt på ett sted; flere store standup-scener, restaurant med nydelig mat og flere barer.

Sikre deg billetter i dag!

Dersom du lurer på noe angående et av våre show, så send oss gjerne en e-post. Hvis du vil ha billetter til et av våre forrykende standup-show, så bestill billetter i dag. Vi kan love deg en sprudlende morsom kveld du sent vil glemme!