Stand Up Norge går inn i All Things Live

Stand Up Norge, landets største humorleverandør, blir en del av underholdningsgruppen All Things Live. Latter fortsetter som før, og All Things Live ønsker å eksportere den norske humorsuksessen til de andre nordiske landene. Avtalen styrker All Things Lives markedsposisjon i Norge, og befester gruppens posisjon som den ledende uavhengige underholdningsgruppen i Norden.

– Vi har fått til mye i Norge. Nå ser vi utover og vil glede våre nordiske naboer også. Samtidig ser vi frem til å samarbeide med kollegene i All Things Live med sikte på å få enda flere internasjonale humorstjerner til Norge, sier Elina Krantz.
Krantz startet Stand Up Norge i 1997 og det ledende norske underholdningshuset Latter i 2004. Underholdningsselskapet opererer i de fleste deler av verdikjeden for live underholdning, har 17 faste og 50 tilknyttede komikere, og vil i år gjennomføre nær 1 900 opptredener og omsette for nær 200 millioner kroner.
All Things Live ble etablert i fjor og har på kort tid blitt Nordens ledende uavhengige aktør innen live underholdning. Gruppen er støttet av Waterland Private Equity og har kjøpt konsertarrangøren Atomic Soul og Friction i Norge, samt fem andre førende selskaper i Sverige, Danmark og Finland. Nettverket har nå 85 ansatte, representerer over 150 artister og produserer mer enn 3 000 arrangementer årlig.
Elina Krantz selger Stand Up Norge, og blir samtidig partner og medeier i All Things Live.
– Driften vår skal fortsette som før under den velkjente merkevaren Latter. Ansatte, komikere, partnere og publikum blir ikke berørt på andre måter enn at komikerne og tekstforfattere kan få muligheter på nye scener, og publikum kan få se nye artister hos oss, forklarer Elina Krantz.
– Stand Up Norge er et veldrevet selskap med mange dyktige komikere og gode utsikter i Norge og utlandet. Vi ser frem til å styrke vår posisjon i Norge og introdusere talenter, tekster og erfaringer fra Norge i de andre nordiske landene, sier Kim Worsøe, CEO i All Things Live Group.

Latter er ikke bare Norges mest populære humorteater, vi har også en fantastisk restaurant og flere flotte barer.

Siden vi åpnet i 2004 har det stort sett gått bedre år etter år. I fjor ble det spilt over 600 forestillinger på våre tre scener. Hos oss kan du oppleve landets største showkomikere, de beste standuperne og nye, spennende humortalenter. Vi jobber på spreng for at våre gjester skal le og kose seg og ønske å komme tilbake.