Skal du arrangere firmafest? Latter tilbyr flere forskjellige lokaler, underholdning og servering på ett og samme sted.

Ta kontakt

Våre ansatte har lang erfaring med å arrangere ulike typer firmafester både for små og store bedrifter. Vi kan hjelpe din bedrift med alt fra planlegging til gjennomføring av festen.

Vi har et tett samarbeid med Stand Up Norge, noe som gjør at du kan leie inn en av våre dyktige komikere som konferansier eller til humorinnslag. Ta kontakt med oss i dag dersom du trenger hjelp til å gjøre din neste fest til en suksess!

Lei inn en av landets morsomste komikere

Komikerne vi samarbeider med kan leies inn til ditt selskap som konferansier eller til forskjellige typer humorinnslag.

En profesjonell konferansier tar arrangementet til nye høyder ved å binde sammen de ulike delene av arrangementet med morsomme humorinnslag eller aktiviteter. Her er noen av de kjente humorprofilene vi samarbeider med:

  • Dagfinn Lyngbø
  • Martin Lepperød
  • Jonas Kinge Bergland
  • Cecilie Steinmann Neess
  • Sigrid Bonde Tusvik
  • Dagfinn Lyngbø
  • Pernille Sørensen

Ta kontakt dersom du vurderer å leie inn en komiker til ditt event. Vi hjelper deg med å leie inn en komiker som passer ditt arrangement og bedriftskultur.

Latter Bilder 7

Forskjellige typer humorinnslag

Komikerne vi samarbeider med kan bidra med mange forskjellige typer humorinnslag. Ta kontakt med oss, så kan vi skreddersy et opplegg som passer til deres event.

Standup

Et standup-innslag varer i 15-25 minutter og kommer garantert til å skape en lattermild stemning blant de ansatte. Et slikt innslag passer spesielt godt som et energiboost på starten av arrangementet.

Musikalske innslag

Flere av komikerne vi samarbeider med har spesialisert seg på musikalske innslag, og kan spesialskrive sanger til ditt arrangement.

Konferansier

Ved å leie inn en dyktig konferansier, kan dere ta arrangementet til et nytt nivå. En god konferansier binder sammen de ulike delene av arrangementet slik at arrangementet får en god struktur og flyt. Konferansieren kan blant annet introdusere foredragsholdere, bidra med humorinnslag underveis og skape en rød tråd gjennom hele arrangementet.

Parodier

En god parodi gir avslappet stemning og latter umiddelbart. Ved holde arrangementet deres på Latter, kan dere samarbeide med en komiker som lager morsomme og spesialskrevne parodier til deres event.

Skjult teater

Skjult teater er en humorform som ikke alle har opplevd før, men som garantert kommer til å være en suksess. Humorinnslaget går ut på at komikeren gir seg ut for å være en klønete servitør eller en merkelig nyansatt. Skjult teater kommer definitivt til å skape forundring og latter, og på slutten av showet avsløres spøken.

Les også: Underholdning julebord

Latter44

Lokalene på Latter

Hos oss finner du lokaler som passer til alle typer anledninger, enten det er julebord, kick off, sommerfest eller en konferanse. Våre lokaler skaper en flott ramme rundt firmafesten.

Hovedscenen

Hovedscenen er vårt største lokale som har plass til alt fra 80-500 personer. Lokalet har egen bar og toaletter, og leies ut med lyd- og lysteknikere. Hvis du vil skape et spektakulært arrangement kan du for eksempel leie både hovedscenen og en av våre velkjente komikere – dette kommer garantert til å bli en suksess blant de ansatte.

Klubbscenen

Klubbscenen er et stort men stemningsfullt lokale med plass til alt fra 20-180 personer. Lokalet har eget galleri, to barer og leies ut med egne lyd- og lysteknikere. Stoloppsettet kan tilpasses ditt arrangement, for eksempel i skoleoppsett eller kinooppsett.

Eventrom

Vårt eventrom har kapasitet på opptil 80 gjester og passer perfekt dersom dere vil leie inn en komiker til eget show. Leie av eventrommet kan for eksempel kombineres med god middag og drikke i vår restaurant.


Latter Bilder Restaurant 5

Fantastisk mat og drikke

Hos oss finner du også en hyggelig restaurant med et stort utvalg av retter fra forskjellige deler av verden. På våre menyer finner dere noe for enhver smak! Dersom dere er flere enn 8 personer må dere forhåndsbestille selskapsmeny eller sharingmeny.

Med sharingmenyen får dere fem retter på deling servert i tre omganger – perfekt for deg som liker å smake på litt av alt!

Vår kjøkkensjef Henrik Widerberg kombinerer fantastiske smaker og tilbereder rettene til perfeksjon.

Les mer: Restaurant Aker Brygge

Hold din neste firmafest i Oslo på Latter!

Dersom du skal arrangere firmafest i sentrum, er Latter den perfekte lokasjonen. Hos oss får dere både show, restaurant, flere forskjellige selskapslokaler og barer under samme tak.

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har spørsmål eller om du ønsker å reservere et av våre lokaler. Latter ligger sentralt til på Aker Brygge, i gåavstand fra all offentlig transport. Ta med deg kollegaene dine og feire deres neste firmafest hos oss!

Ta kontakt