Ta ditt arrangement til nye høyder med en erfaren konferansier. Hos Latter kan du leie inn en av landets morsomste komikere til ditt event.

Hvis du skal arrangere julebord, firmafest eller konferanse for firmaet ditt, er det veldig moro å leie inn en konferansier som leder festen og sørger for god stemning. Fra Latter får du en konferansier som både blir et spennende innslag for gjestene og som leder festen fremover!

En konferansier kan sammenlignes med en toastmaster eller en programleder. Konferansierens oppgave er å introdusere og binde sammen de forskjellige delene av arrangementet.

Dette kjennetegner en god konferansier

En konferansier bør også skape engasjement blant deltakerne ved hjelp av sine egne innslag.

Det er viktig at konferansieren trives med å stå foran publikum og vet hvordan man gir gjestene en god latter.

En konferansier bør helst være en karismatisk og morsom person, og det er selvfølgelig en bonus hvis personen er en kjent profil.

Dette er noen av grunnene til at komikere og programledere egner seg perfekt til rollen som konferansierer!

Leie inn en kjent komiker til ditt arrangement

Gjennom Latter kan du leie inn landets morsomste humorprofiler som konferansier for ditt arrangement.

Vårt bookingbyrå Stand Up Norge har en rekke forskjellige komikere i stallen som passer til ulike typer arrangementer.

Felles for dem alle er at de skaper gode overganger mellom innslagene, løfter energien i rommet og får alle typer mennesker til å le. Blant våre konferansierer kan vi finne en som passer eventet perfekt og lager god stemning for nettopp din gjeng!

Les også: Underholdning julebord

Våre populære komikere

Hvis du vil leie inn en av våre humorprofiler til ditt arrangement, kan det være lurt å tenke over hva slags type konferansier som passer best til deres internkultur.

Vil dere leie inn en samfunnskritisk komiker med skarpe replikker eller kanskje en hysterisk morsom og sjarmerende historieforteller?

Vi i Latter kan hjelpe deres bedrift med å leie inn en komiker som passer til deres ønsker og behov. Her er noen av de populære komikerne du kan leie inn gjennom oss:

  • Are Kalvø
  • Sigrid Bonde Tusvik
  • Kevin Vågenes
  • Jonas Kinge Bergland
  • Lars Berrum
  • Cecilie Steinmann Neess
  • Christian Mikkelsen
  • Jon Niklas Rønning

Se alle våre komikere her.

Forberedelser før arrangementet

Hvis du vil leie inn en av våre morsomme komikere, er det viktig å være tidlig ute. Ta kontakt med oss så tidlig som mulig i prosessen slik at vi kan finne en komiker som har kapasitet og som passer til deres arrangement.

For at konferansieren skal kunne samle alle trådene og sy sammen de forskjellige delene av arrangementet, er det viktig med gode forberedelser.

Derfor pleier vi å sette opp et møte mellom dere og konferansieren en god stund før selve arrangementsdagen. Da kan konferansieren få mer informasjon om arrangementet og eventuelt komme med innspill til humor og innslag.

Om Stand Up Norge

Stand Up Norge er Norges største bookingbyrå innen humor, som ble startet av Elina Krantz i 1997. Noen år senere åpnet underholdningshuset Latter, som siden har vært landets mest populære humorteater.

Latter og Stand Up Norge er en totalleverandør av det beste norsk humor og underholdning har å by på. På Latter kan du både oppleve uforglemmelige show på flere forskjellige scener og nyte mat av høy kvalitet i vår fantastiske restaurant.

Vi tilbyr også utleie av våre flotte lokaler til arrangementer som julebord, konferanse, sommerfest eller lignende.

Book en av våre komikere i dag!

Enten du trenger lokaler, underholdning eller en konferansier til ditt event så ta kontakt med oss i dag.

Våre humorprofiler har lang erfaring og kan stille opp som konferansierer for forskjellige typer arrangementer. Vi kan hjelpe deg med å finne en morsom og underholdende konferansier som skaper fantastisk stemning på deres arrangement.