Skal du arrangere kick-off i Oslo sentrum? Latter er den ultimate destinasjonen for ditt event. Her kan du lese mer om hva vi tilbyr.
Kontakt oss

Dersom du velger Latter til din kick-off, kan du være sikker på at arrangementet blir en suksess. Våre dyktige ansatte kan skreddersy et opplegg som passer din bedrift. Vi garanterer god stemning og latter gjennom hele arrangementet.

Vi tilbyr blant annet:

  • Flere forskjellige selskapslokaler
  • Utleie av komikere
  • Fantastiske humorshow
  • Egen restaurant
  • Flere barer
  • Egne lyd- og lysteknikere
  • Kanskje Oslos beste beliggenhet
Latter2

Leie inn deres egen komiker

Latter samarbeider tett med Stand Up Norge, som er landets ledende leverandør av firmaunderholdning. Gjennom oss kan du leie inn kjente komikere eller nye talenter til ditt event.

Les også: Forestilling Oslo

Komikerne tar ditt arrangement til et nytt nivå ved å fungere som konferansier, med standup-innslag, skjult teater, parodier eller impro. Her er noen av våre komikere:

Dagfinn Lyngbø

Dagfinn Lyngbøs standup-karriere begynte i 1993, og han har siden den gang vært kjent som en veteran innen norsk humor. Lyngbø har en unik evne til å få folk i alle aldre til å le seg ihjel.

Han har medvirket i en rekke humorshow, TV-programmer og har blitt en storfavoritt både blant publikum og anmeldere.

Lyngbø er for tiden aktuell med standup-showet «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars», og kan også leies inn til ditt firmaarrangement.

Martin Lepperød

Martin Lepperød har på kort tid blitt et kjent navn innen humorbransjen. Han begynte karrieren som stuntreporter i «Senkveld med Helene og Stian», og har vært med i en rekke TV-programmer og podkaster de siste årene.

Med sitt sjarmerende vesen, hysterisk morsomme historier og en fortellerevne utenom det vanlige, har han opparbeidet seg en stor fanskare. Lepperød kan bookes inn som konferansier, til skjult teater eller standup-innslag.

Jonas Kinge Bergland

Jonas Kinge Bergland har de siste årene etablert seg som en av landets mest populære komikere. Han bruker sine erfaringer som lege til å lage treffsikker, mørk og ironisk humor.

I 2014 hadde Bergland premiere på sitt første soloshow, «Dr. Bergland og den alternative medisin», og i 2017 begynte den andre soloforestillingen «Dr. Bergland bryter taushetsplikten». Nå er han aktuell med sitt tredje soloshow, og kan også bookes inn til oppdrag på kick-off, julebord, konferanser eller andre eventer.

Les mer: Julebord Oslo

Rasmus Wold

Rasmus Wold er et ungt stjerneskudd som blant annet er kjent for å ha vært med i TV-serier som «Helt perfekt» med Thomas Giertsen og «Ramm, ferdig, gå!» på NRK.

Rasmus er en selverklært sportsidiot, og har tidligere holdt standup-show og skrevet en bok med samme navn. Han kan også løfte ditt arrangement ved hjelp av stemningsskapende standup-innslag eller som konferansier.

Cecilie Steinmann Neess

Cecilie Steinmann Neess fikk sitt gjennombrudd i 2013 med showet «Latter på Latter» med Hege Schøyen og Linn Skåber. Siden den gang har hun sjarmert seg inn i det norske folks hjerter med sine humoristiske observasjoner, entusiasme og smittende energi.

Cecilie Steinmann Neess kan både bidra med standup-innslag på deres event eller fungere som konferansier. «Cess» kommer definitivt til å skape lattermild stemning på deres arrangement!

Latter3

Våre lokaler

Latter ligger svært sentralt til i koselige omgivelser på Aker Brygge. Hvis du holder din kick-off hos oss, kan de ansatte enkelt komme seg til og fra arrangementet med trikk, buss eller T-bane.

Vi har alt du trenger for å gjøre din kick-off til en uforglemmelig opplevelse – hos oss finner du flere lokaler, god mat og drikke, flere barer og mulighet til å leie inn komiker til eventet.

Hovedscenen

Hovedscenen er vårt største lokale med plass til til hele 500 gjester. Lokalet er et stort amfi som passer perfekt dersom du planlegger et spektakulært event for dine ansatte. Her finner du egen bar og toaletter. Lokalet leies ut med egne lyd- og lysteknikere. Med andre ord, får du alt du trenger på ett sted.

Klubbscenen

Klubbscenen passer til arrangementer med alt fra 20 til 200 personer. Lokalet er stort og romslig men har samtidig en lun og stemningsfull atmosfære. Klubbscenen leies ut med egne lyd- og lysteknikere, og har to barer og eget galleri. Stol oppsettet kan tilpasses ut ifra ditt arrangement.

Eventrom

Vårt eventrom er ideelt dersom du vil leie inn en egen komiker til ditt event. Lokalet har plass til 50 personer med klasseoppsett eller 80 personer med kinooppsett. Dere kan også kombinere leie av lokalet med middag og show for å skape en ordentlig helaften.

Hold deres neste kick-off på Latter!

Det er mye som må planlegges før et jobbarrangement, og det er lurt å reservere lokaler god tid i forveien. Våre ansatte har lang erfaring med å arrangere kick-off og andre eventer for små og store bedrifter.

Vi kan ordne lokaler, underholdning og meny ut ifra deres ønsker og behov. Ta kontakt med oss på e-post, telefon eller gjennom kontaktskjemaet nedenfor for en uforpliktende prat om ditt arrangement. Velkommen til Latter!