Planlegger du ditt neste event i Oslo? På Latter finner du alt du trenger for å gjøre arrangementet til en suksess. Kontakt oss i dag for å få hjelp med ditt event.

Kontakt oss

Latter er det ultimate stedet å holde din neste firmafest, teambuilding, kick off, julebord eller andre arrangementer. Vi kan blant annet tilby utleie av komikere, lokaler til alle typer anledninger, restaurant og flere barer.

Våre eventplanleggere kan hjelpe deg med alt fra planlegging til gjennomføring av arrangementet. Kontakt oss i dag for å få hjelp med ditt event!

Lei inn en av landets morsomste komikere

Latter samarbeider med Stand Up Norge, som er en av Norges ledende leverandører av humor til bedriftsarrangementer.

Her er noen av komikerne du kan leie inn til ditt arrangement:

  • Dagfinn Lyngbø
  • Cecilie Steinmann Neess
  • Sigrid Bonde Tusvik
  • Christian Mikkelsen
  • Pernille Sørensen
  • Henrik Farley
  • Rasmus Wold
  • Maria Stavang

Se alle våre komikere her.

Dersom du vil ha mer informasjon om priser eller lurer på hvilken komiker som passer til ditt arrangement, så ta kontakt med oss i dag.

Latter Bilder Utescene 8

Vi samarbeider både med folkekjære komikere med lang fartstid i bransjen og talenter som på kort tid har etablert seg som ettertraktede komikere.

Våre komikere kan blant annet bidra med:

Standup-innslag

Book et av våre lokaler med middag og standup! Et standup-innslag varer i 15-20 minutter og løfter stemninger på et hvert arrangement.

Vi kan sette deg i kontakt med en komiker som passer til deres event og bedriftskultur. Komikeren skreddersyr et standup-innslag som garantert kommer til å skape latter og god stemning blant de ansatte.

Konferansier

For å sikre at arrangementet ditt blir så vellykket og gjennomført som mulig, bør du leie inn en konferansier. Konferansierens oppgave er å binde de ulike delene av arrangementet sammen og sørge for å holde stemningen oppe med morsomme humorinnslag underveis.

Våre komikere har lang erfaring med å ta oppdrag som konferansier. Kontakt oss i dag for en uforpliktende samtale om ditt arrangement.

Parodier

Det er lite som får publikummet til å le så hardt som en god parodi. Våre komikere er mestre på å skape hysterisk morsomme parodier av noen av landets største kjendiser. De har en unik evne til å observere og etterligne kjente personers morsomme særegenheter, og skaper umiddelbar god stemning blant publikum.

Skjult teater

Skjult teater er en humorform som garantert vil bli en snakkis både under og etter arrangementet. Innslagene går ut på at komikeren opptrer som en klønete kelner, en snodig nyansatt eller en klumsete foredragsholder. Skjult teater skaper både forvirring og latter i forsamlingen, og til slutt avslører komikeren alt og avslutter med et standup-innslag.

Impro

Impro er standup-show uten manus der alt kan skje! Innslagene baserer seg på forslag fra publikum, og kommer garantert til å skape latter og engasjement. Vi samarbeider med komikere som Martin Lepperød, Henrik Farley og Lars Berrum, som alle er spesialister på denne humorformen.

Musikalske innslag

Flere av våre komikere kan også bidra med musikalske innslag. De kan spesialskrive sanger til ditt arrangement som skaper morsomme pauser mellom slagene. Hvilket musikalsk innslag som kan passe til ditt arrangement vil selvsagt variere, men vi sørger for å tilby det som er det beste for akkurat dine gjester.

Les også: Underholdning julebord

Latter Bilder Klubbscenen 1

Lokaler for alle typer arrangementer

Skal du arrangere teambuilding, julebord, konferanse eller sommerfest? Hos oss finner du lokaler som passer til enhver anledning.

Hovedscenen

Vårt største lokale, hovedscenen, passer spesielt godt til store arrangementer og har plass til alt fra 80-500 personer. For en skikkelig helaften, kan dere for eksempel leie hovedscenen sammen med egen komiker i tillegg til mat og drikke i vår egen restaurant.

Klubbscenen

Klubbscenen er et romslig men intimt lokale med egen scene, galleri, to barer og egen lys- og lydtekniker. Med andre ord, alt du trenger for å skape et uforglemmelig arrangement. Klubbscenen har plass til alt fra 20-180 personer.

Eventrom

Hos oss finner du også et eventrom som er litt mindre men minst like stemningsfylt. Eventrommet har plass til 40-60 personer, og passer spesielt godt hvis dere vil leie inn komiker til eget show.

Få hjelp til å gjøre ditt event til en suksess!

Ta kontakt med oss på telefon eller gjennom kontaktskjemaet nedenfor hvis dere trenger hjelp til å arrangere en firmafest. Vi gjør alt for å skape et arrangement som matcher dine ønsker og behov.

Vi har kanskje byens beste beliggenhet i Holmens Gate 1, sentralt på Aker Brygge. Velkommen til Latter!

Kontakt oss