Våre fantastiske scener egner seg
perfekt til konferanser og seminarer.

Vi har et unikt lokale med stor takhøyde, som kan skreddersys til både store og små arrangementer. Her er det kun fantasien som setter begrensingene og vårt flotte personell kan hjelpe dere i idéfasen og sørger også for en knirkefri avvikling av deres arrangement.

I tillegg til 3 scener med utstyr av høy teknisk kvalitet, har vi også et eventrom, flere barer, lounge, galleri og en egen à la carte restaurant.

Det er mulig å kun leie deler av huset, og alle arrangement kan kombineres med bespisning eller show.

  • Faglig del på Hovedscenen, 496 seter
  • Restaurant, lounge og gang til messeområdet
  • Faglig delsesjoner på Klubbscenen og Eventscenen

Ta kontakt! Vi gleder oss til å stå på pinne for deg!

Magnhild Kleven - Eventsjef

VÅRE SCENER

Hovedscenen

Hovedscenen er Latters storstue med hele 500 meget komfortable sitteplasser i amfi. Her finner man egen bar og toaletter på galleriet. Hovedscenen leies ut med egne teknikere for lyd og lys, og den tekniske kvaliteten er på høyt teaterteknisk nivå. Hovedscenen egner seg for alt fra ca 80 til 500 personer.

Sal nede: 345 pers
Galleri
: 155 pers
Leie
: Pris ved forespørsel

Klubbscenen

Klubbscenen er et romslig lokale med kapasitet opptil 200 personer. Den oppleves samtidig som intim og stemningsfull.
Om dere er 20 eller 180 er dette et velegnet lokale, stol-oppsettet kan tilpasses et hvert arrangement. Klubbscenen har eget galleri og 2 barer, teaterteknisk kvalitet på lyd og lys, og leies ut med egen tekniker.

Skoleoppsett: 50 pers
Kinooppsett: 130 pers
Kino pluss galleri: 180 pers
Leie
: Pris ved forespørsel

Eventrom

Med plass til ca 60 gjester er eventsalen et egnet lokale om man ønsker å leie komikere for eget show.
Man kan også kombinere middag og show dersom man ønsker en helaften. Ønskes mingle-stemning, tar lokalet opp til 80 personer.

Klasseoppsett: 40 pers
Kinooppsett
: 60 pers
Sittende middag: 60 pers
Mingel, stående
: 80 pers
Leie
: Pris ved forespørsel

SMIL

Vårt nyeste tilskudd til Latterfamilien er «SMIL»! En vakker bar, der for mye er akkurat passe, og maksimalismen blomstrer! Lokalet passer til alt fra 20 til 80 personer, og man kan få inn både en scene, projektor og lerret.

Vi kan booke på komiker, egen DJ, servere nydelig fingermat, og selvfølgelig lage de deiligste drinker. Når det blir varmere i været, vil man kunne åpne glassfasaden helt opp og utvide arealet til nesten det dobbelte med ny uteservering!

Leie: pris ved forespørselANNEN INFORMASJON

Innrigg
Innrigg gjøres samme dag på dagtid.
Hustekniker må være med på planlegging av innleie av teknisk, eller godkjennelse av eksternt teknisk. Husets tekniker må være tilstede under innrigg og prøver.

Gjennomføring
Latter bruker egne vakter under arrangementer. Antall vakter avtales avhengig av type arrangement og antall gjester. Dette er inkludert lokalleie ved større arrangement.

Ta kontakt for informasjon og priser vedrørende innrigg.