Skal du arrangere julebord for din bedrift? Med hjelp av oss på Latter kan dere leie både lokaler og komikere som sørger for at julebordet blir en suksess.
Kontakt oss

Latter er det ultimate stedet å holde ditt neste julebord. Vi tilbyr både små og store lokaler med plass til alt fra 50-500 personer. Hos oss får du alt på ett sted: mulighet til å leie inn noen av landets mest populære komikere, fantastiske lokaler, restaurant med selskapsmeny og flere barer.

Vi har også byens kanskje hyggeligste og mest sentrale beliggenhet. Dette gjør at du kan slippe å arrangere transport til og fra lokalene. Du finner oss sentralt på Aker Brygge, rett ved trikk, buss, tog og båt.

Leie inn en komiker til ditt julebord

Latter samarbeider med management- og bookingbyrået Stand Up Norge. Stand Up Norge representerer kjente og folkekjære komikere som Stian Blipp, Dagfinn Lyngbø, Kevin Vågenes og Sigrid Bonde Tusvik.

Ta kontakt med oss hvis du har lyst til å leie inn en komiker til ditt arrangement. Vi kan skreddersy humorinnslag som passer til deres arrangement og bedriftskultur. Du kan også leie inn både en konferansier og for eksempel skjult teater.

Her er noen av innslagene vi kan bidra med:

Konferansier

En konferansier binder sammen de ulike delene av arrangementet og sørger for morsomme humorinnslag underveis. Dette kommer garantert til å skru opp stemningen uansett om du skal arrangere julebord eller et annet type selskap. Vi tilpasser tekst og innhold ut ifra hva som passer best til bedriften deres.

Standup

Et standup-innslag varer mellom 15 og 25 minutter og er den perfekte måten å løfte stemningen på. Vi kan formidle kontakt med komikere som Johan Golden, Are Kalvø, Martin Lepperød eller Henrik Farley. Våre komikere har en egen evne til å skape engasjement og humor blant publikum – perfekt til julebord eller andre arrangementer!

Latter Bilder Klubbscenen 3

Parodier

Treffsikre parodier er en kunst som mange av våre komikere har spesialisert seg på. Ved å leie inn en av våre komikere til ditt julebord, kan du sikre deg sylskarpe, morsomme parodier gjennom arrangementet. Dine ansatte kommer garantert til å få seg en god latter!

Skjult teater

Skjult teater er litt som skjult kamera. Komikeren kan late som at han/hun er en klønete servitør eller en oppsiktsvekkende nyansatt som bryter de sosiale kodene.

Dette er en underholdningsform som har blitt mer og mer populær de siste årene, og som kommer til å skape både latter og forundring. Vi planlegger innslaget på forhånd slik at alt virker troverdig som mulig. På slutten av innslaget avsløres komikeren, og han/hun avslutter det hele med et lite standup-show. Skjult teater er en sikker vinner på alle typer arrangementer.

Impro

Impro er humorshow uten manus der innholdet baseres på forslag fra publikum. Vi kan organisere impro med fantastiske komikere som Lars Berrum, Martin Lepperød eller Christian Mikkelsen. Dette er en annerledes og morsom måte å ta julebordet til nye høyder. Ta kontakt med oss for å ta en prat om ditt arrangement!

Les mer om våre komikere her.

Latter Bilder Restaurant 8

Mat og drikke

Hos oss finner dere flere forskjellige barer og en restaurant med spennende retter for enhver smak. Våre lokaler klubbscenen og hovedscenen har egne barer. I restauranten har vi både selskapsmeny, sharingmeny og en egen julemeny. Se alle menyene her.

Vi anbefaler spesielt vår sharingmeny, hvor du kan velge mellom mange spennende retter fra 4 kategorier: fra sjøen, fra bonden, vegetar og noe søtt til dessert. Vi tilbyr også vinpakker som er spesielt tilpasset deres meny.

Si fra til oss i god tid i forveien dersom vi skal ta hensyn til allergier eller intoleranser.

Vi skreddersyr underholdning til ditt julebord

Hvis du skal arrangere årets julebord, lønner det seg å være tidlig ute. Vi på Latter og Stand Up Norge har lang erfaring med å skape uforglemmelige arrangementer for både store og små bedrifter.

Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat om ditt arrangement. Vi kan bistå deg med idéer, planlegging, utleie av lokaler og komikere. Vi skreddersyr underholdning, mat og drikke ut ifra deres ønsker. Vi gleder oss til å høre fra deg – velkommen til Latter!