Planlegger du sommerfest for bedriften din? Latter tilbyr flere lokaler, utleie av komikere og alt du trenger for å skape en uforglemmelig fest.

Book event

Latter er både Norges mest kjente humorscene og et av Oslos mest sentrale utleielokaler for bedrifter. Ta kontakt med oss i dag dersom du skal arrangere sommerfest for din bedrift.

Hos oss får du alt på ett sted: beliggenhet midt i Oslo sentrum, fantastisk underholdning samt mat og drikke etter dine ønsker. En tur hit med gode kolleger blir garantert en suksess.

Hold årets sommerfest på Latter – midt i Oslo sentrum

Sommerfesten er en god anledning til å gi de ansatte noe å glede seg til og skape enda bedre samhold på arbeidsplassen. Vi på Latter har lang erfaring med å skreddersy forskjellige typer events både for små og store bedrifter.

Våre dyktige ansatte kan hjelpe deg med å planlegge et arrangement ut fra deres ønsker og bedriftskultur. Vi tilbyr blant annet:

Egen restaurant

Det går også an å ta noen drinker på uteserveringen så trekke inn i restauranten vår hvis dette er ønskelig. Grupper på over 8 personer må bestille en av selskapsmenyene eller fra vår fantastiske Chefs Menu.

Vår erfarne kjøkkensjef Henrik Widerberg sørger for å lage noe for enhver smak og tilberede hver rett til perfeksjon. Vi anbefaler spesielt vår Chef’s Menu – dette er en sharing menu hvor dere får fem retter på deling fra flere forskjellige kategorier servert i tre runder.

Flere forskjellige lokaler

Hvis dere heller vil holde festen innendørs, har vi mange ulike lokaler å velge mellom. Vår største scene, Hovedscenen, har plass til opptil 500 personer, mens Klubbscenen har plass til opptil 200 personer.

Vi har også et eventrom som er ideelt dersom dere vil ha en mer personlig stemning. Lokalet har kapasitet til 80 personer, og passer perfekt dersom dere vil ha deres eget private standup-show.

Leie inn egen komiker

Latter samarbeider med Stand Up Norge, som representerer flere av Norges aller beste komikere. Lei inn en egen komiker for anledningen. Dette skaper garantert latter og god stemning. Vi har et bredt spekter av komikere i stallen som passer til enhver type humor og bedriftskultur. Her er noen av dem:

  • Dagfinn Lyngbø
  • Lars Berrum
  • Pernille Sørensen
  • Johan Golden
  • Sigrid Bonde Tusvik
  • Stian Blipp

Vi hjelper deg også med andre firmaarrangementer

Dersom du skal arrangere et annet type firmaarrangement, kan vi også hjelpe deg med dette. Våre medarbeidere har lang erfaring med å arrangere konferanser, kick off, julebord og andre typer eventer.

Vi kan både skreddersy et event ut fra dine ønsker og komme med ideer og tips. Vi tilbyr flere flotte kurs- og konferanselokaler, teknisk utstyr av høy kvalitet, lounge, flere barer og egen à la carte restaurant.

Skap et gjennomført arrangement med en konferansier

Våre komikere kan leies inn som konferansierer til bedriftsarrangementer. En profesjonell konferansier letter på stemningen, binder sammen de ulike delene av arrangementet og sørger for morsomme innslag. Dette kommer garantert til å slå an blant de ansatte.

Dersom du vil leie inn en konferansier eller trenger hjelp til å arrangere et bedriftsarrangement, så ta kontakt med oss i dag. Vi hjelper deg gjerne med å skape et minneverdig arrangement for dine gjester.

Les mer: Leie konferansier

Om oss på Latter

Booking- og managementbyrået Stand Up Norge ble startet opp av Elina Krantz i 1997. Bookingbyrået representerte det som i dag er noen av landets mest kjente komikere, og etter hvert oppstod det et behov for å etablere et eget underholdningshus i Oslo.

Resultatet ble humorscenen Latter på Aker Brygge. Det nye underholdningshuset ble en stor suksess blant publikum, og gjennom årene har vi satt opp kjente show som «Ka e vitsen?» med Dagfinn Lyngbø, «Tatt av vinen» med Anne Kat Hærland og «Hurra for Andersen» med Rune Andersen.

Vi har også opparbeidet oss lang erfaring med en rekke forskjellige typer events for både store og små bedrifter.

Flott beliggenhet midt i Oslo sentrum

Latter har kanskje byens beste beliggenhet på Aker Brygge, i gåavstand fra alt av kollektivtransport. Dette gjør at de ansatte enkelt kan komme seg til og fra selskapet på egen hånd.

Det er lurt å være tidlig ute med å reservere lokaler til populære arrangementer som sommerfest og julebord. Når dere har reservert lokalet, kan vi hjelpe dere med idéer til aktiviteter, bespisning og underholdning. Vi er alltid åpne for nye forslag, og sørger for at arrangementet går på skinner.

Hos oss kan dere nyte en hyggelig helaften i koselige omgivelser rett ved Oslofjorden. Hvis du har noen spørsmål eller ønsker å leie et av våre lokaler, så ta kontakt med oss i dag. Vi hjelper dere gjerne – velkommen til Latter!

Kontakt oss