Kom og nyt et måltid i vår restaurant på Aker Brygge. Book bord på Latter i dag, med eller uten show, og få matopplevelser fra ulike verdenshjørner.

Kontakt oss

Latter ligger meget sentralt til i Holmens Gate 1 på Aker Brygge. Hos oss kan du nyte god mat og drikke i forbindelse med et av våre standup-show eller når som helst når du vil ha en ekstra god middag.

Vi tilbyr flere ulike menyer med retter som passer enhver smak. Reserver et bord gjennom lenken ovenfor eller kom innom oss i dag. Vi tar deg imot med et smil!

Dette er Latter Aker Brygge

Latter er landets største humorteater, og ble grunnlagt av humordronningen Elina Krantz i 2004.

Aker Brygge og Tjuvholmen har blitt et samlingssted for folk fra hele Oslo og omegn, og er fullt av kontorlokaler, boliger, restauranter, butikker og underholdningsalternativer. Latter er dog unikt i området, gitt vårt tilbud med både middag og show med noen av Norges største navn innen humor.

Stand Up Norge

Krantz grunnla i 1997 management- og bookingbyrået Stand Up Norge, et byrå som formidlet komikere til utesteder og klubber over hele Norge. I dag produserer Stand Up Norge endelig flere shows på egne scener på Latter.

Det er også eksterne produksjoner som leier seg inn, med komikere som ikke er tilknyttet Stand Up Norge – både norske og internasjonale.

Middag og show

Unn deg en helaften på Aker Brygge

Latter Aker Brygge åpnet dørene i 2004 og har siden vært et samlingssted for flere av landets største navn innen humor. Vi holder til i noen av byens kuleste lokaler på Aker Brygge, med høy takhøyde og plass til både store og små selskap.

Her kan du både starte og avslutte kvelden med gode drinker, fantastisk mat og støle lattermuskler.

Latter Bilder Restaurant 8

Middag i vår restaurant på Aker Brygge

Selv om Latter for mange er kjent for humor og show, har vi en restaurant som også er verdt å snakke om. I andre etasje finner du byens hyggeligste restaurant, der du kan nyte et godt måltid i kule og moderne omgivelser, enten i forbindelse med et show eller kun for matopplevelsens skyld.

Vi har også Aker Brygges kuleste bar for deg som bare vil ta deg noe godt å drikke før du skal se en forestilling, eller vil ta deg en drink etter showet er ferdig.

Velg din favorittmeny

Vi er stolte av å flere spennende menyer å velge mellom, med retter fra ulike deler av verden – du får alt fra italiensk og fransk til asiatisk og tradisjonell norsk mat. Våre kokker bruker kun de beste råvarer og tilbereder alle retter med en god balanse kjærlighet og perfeksjon.

Selskapsmeny

Om dere er et selskap over 8 personer er dere nødt til å forhåndsbestille fra vår selskapsmeny. Dette kan dere også gjøre dersom dere er færre enn 8 personer, men da har dere også muligheten til å bestille fra vår á la carte meny direkte i restauranten.

Chef’s menu

Våre kokker anbefaler alltid at du går for vår Chefs menu når dere skal nyte et måltid hos oss. Menyen er satt sammen av våre profesjonelle chefs og dere vil få fem retter på deling fra de ulike kategoriene, servert i tre omganger. Slik får dere god tid dersom dere skal se et show. Skal dere bestille Chefs menu må alle på bordet være enige om dette.

En matopplevelse

Kjøkkenet vårt har åpningstider tirsdag til lørdag, fra kl. 16:30 til 23:00. Få med deg en god opplevelse, både kulinarisk og for lattermusklene. Aker Brygge og Tjuvholmen er sentralt og lett å komme seg til, både med bil og kollektivtrafikk. Det er også mulighet for parkering for både bil og sykkel.

Latter Bilder Restaurant 4

Lokale til event

Leter du etter et lokale til ditt neste event? Latter Aker Brygge er perfekt for både bedriftseventer og private selskap der du skal slå litt ekstra på stortromma. Vi tilbyr store, luftige og kule lokaler, flere scener med fullt teknisk utstyr, en restaurant med fantastisk mat og drikke og en stab som hjelper deg å gjøre ditt event akkurat slik du ønsker.

Underholdning til eventet

Vi hjelper deg også gjerne å arrangere julebord, sommerfest eller andre arrangementer. Ønsker du at vi hjelper deg med underholdning? Våre komikere kan leies inn som konferansier eller toastmaster, eller som underholdningsinnslag.

Kontakt oss for en uforpliktende samtale. Vi hjelper deg å sette sammen menyen, finne underholdning og hva enn du måtte ha behov for, for å lage det eventet du drømmer om. Enten dere er en stor eller liten gjeng, får dere en fantastisk opplevelse i våre lokaler på Latter.

Les mer: Book en komiker

Latter Bilder Eventscene 11

Velkommen til oss på Aker Brygge!

Velkommen til en uformell og hyggelig setting i restauranten vår i andre etasje på Latter Aker Brygge. Nyt en fantastisk 5 retters middag i flotte lokaler før et show, eller bare for matens skyld.

Vi er tilgjengelig på e post og på telefon, eller du kan stikke innom oss. Du finner oss sentralt på Aker Brygge, rett ved historiske Akershus Festning og Nationaltheatret.

Latter restaurant holder åpent fra tirsdag - lørdag 16:30-23:00. Kjøkkenet stenger kl. 21:30. Søndag og mandag holder vi stengt. Reserver ditt bord i dag – velkommen til Latter!