Nå kan du oppleve standup i Bergen på sitt beste. Multitalentet Stian Blipp er tilbake på scenen med showet Cirque du Blipp – og selveste Dagfinn Lyngbø står for regien!
Bestill billetter

Nå vender Stian Blipp tilbake til scenen med det forrykende enmannsshowet Cirque du Blipp, hvor han sjonglerer alt fra beatboxing og dansing til hysterisk morsomme vitser.

Humorlegenden Dagfinn Lyngbø står for regien. Showet har allerede gått av stabelen på Forum Scene i Bergen, og fortsetter frem til 05. mars 2022. I Oslo har showet premiere 12. januar 2022 – sikre deg billetter i dag hos Ticketmaster!

Stian Blipp og Dagfinn Lyngbø – en uslåelig kombo

Stian Blipp ble først kjent da han kom til finalen i Norske Talenter med breakdance-gruppen Absence Crew.

Han har siden imponert det norske folk med sine mange talenter innenfor sang, dans, beatboxing og humor. For de fleste er han kanskje mest kjent for å ha vært programleder for Idol og Senkveld med Helene Olafsen, men nå er han tilbake igjen på scenen og i byen der eventyret begynte: i Bergen.

I Cirque du Blipp har Stian Blipp slått seg sammen med humorlegenden Dagfinn Lyngbø. Han begynte som komiker i 1993, og har siden vært kjent som Norges største standupstjerne. I tillegg til å stå på scenen selv, har han skrevet og regissert en rekke show.

Nå er han aktuell både med sitt eget show «Kjøreregler i forbindelse med koloniseringen av Mars» og som regissør for «Cirque du Blipp».

Strålende anmeldelser

Showet hadde premiere 16. september 2021 i Bergen, og har allerede mottatt strålende anmeldelser av landets anmeldere.

VG kaller showet et «nærmest perfekt folkelig sirkus» og NRK skriver at ​​«Stian Blipp gjør alt det han liker å gjøre, gjerne samtidig, og den energien smitter over på publikum».

Showet kommer i en tid hvor vi alle sårt trenger humor og latter, etter en lang og asosial tid med coronarestriksjoner.

Les også: Show Bergen

Om arrangøren

Cirque du Blipp arrangeres av landets største bookingbyrå innen humor, Stand Up Norge. Stand Up Norge ble startet opp av Elina Krantz i 1997, og er nå landets største bookingbyrå innen humor.

I 2004 åpnet underholdningshuset Latter, som siden har blitt Norges mest populære humorteater. Cirque du Blipp kan oppleves både på Latter i Oslo og på Forum Scene i Bergen. Begge disse kultur- og konferansearenaene er lagt opp til at du skal få en fantastisk helaften med humor og god stemning.

Stand Up Norge samarbeider med landets største humorprofiler. I tillegg til å arrangere standup-show for privatmarkedet, tilbyr vi også utleie av våre komikere til bedriftsarrangementer. Flere av våre komikere kan leies inn som konferansierer til julebord eller andre arrangementer – les mer om dette her!

Bestill billetter i dag!

Hvis du har spørsmål eller ønsker mer informasjon om billetter eller lignende, så send en mail til Stand Up Norge. Billetter bestilles hos Ticketmaster. Velkommen til en uforglemmelig kveld med standup i Bergen!