Ser du etter en profesjonell konferansier som sørger for ekstra god stemning på ditt arrangement? Gjennom Latter kan du booke noen av landets mest erfarne konferansierer.

Kontakt oss

Utallige nordmenn har besøkt Latter sine standup-show opp gjennom årene, men visste du at du også kan leie inn en av våre folkekjære komikere til konferanser og andre arrangementer?

Latter er Norges største bookingbyrå innen humor, og gjennom oss kan du leie inn en konferansier som gjør ditt arrangement til en suksess.

Les også: Underholdning julebord

Noen av våre konferansierer

Uansett hva slags konferanse du skal arrangere, har vi garantert en konferansier som passer til ditt event.

Vi er stolte av å ha landets mest kjente komikere og underholdere i stallen. Flere av våre komikere kan også leies inn til seminarer, festmiddager og lignende. Her kan du lese om noen av våre kjente profiler.

Dagfinn Lyngbø

Dagfinn Lyngbøs humorkarriere begynte i 1993, og nå anses han for å være landets største standup-stjerne. Faktisk har ingen annen komiker satt opp like mange show og solgt like mange billetter som Lyngbø.

Lyngbø har en bred appell, og slår like godt an blant unge som eldre. Han har også lang erfaring som konferansier, og kommer garantert til å gjøre din konferanse til en suksess.

Christian Mikkelsen

Christian Mikkelsen vant prisen for «årets gjennombrudd» under Komiprisen i 2016, og siden har han blitt en av Norges mest ettertraktede komikere.

Mikkelsen er fast medlem i underholdningsavdelingen i NRK, og kanskje har du sett han i humorshowene «Latter Live» eller «BMI – Turné». Christian Mikkelsen har alltid mange morsomme vitser på lager og en fortellerevne som definitivt kommer til å skape god stemning på deres event.

Rasmus Wold

Rasmus Wold fikk sitt gjennombrudd som komiker på Lattergallaen i 2016, og siden den gang har han blitt et kjent navn i komikerbransjen.

Han har tidligere vært fast paneldeltaker i NRK-serien «Ramm, ferdig, gå!» og er nå programleder i podkasten «Topp 3» med Mads Hansen. Han er en selverklært sportsidiot, og tuller med alt fra dagligdagse observasjoner til sportsreferanser.

Kevin Vågenes

Kevin Vågenes har bakgrunn som skuespiller, programleder og komiker, men aller mest kjent er han for karakterene han spiller i serien «Parterapi».

Vågenes har på få år blitt en av landets mest kjente multitalenter, og de svært gjenkjennelige karakterene hans er høyt elsket av det norske folk. Å leie inn Kevin Vågenes til din konferanse kommer garantert til å slå an blant deltakerne.

Atle Antonsen

Det er få som ikke kjenner til Atle Antonsen og hans ærlige, harselerende og politisk ukorrekte form for humor.

Antonsen er kanskje aller mest kjent som komiker, men gjennom årene har han også imponert som skuespiller, manusforfatter, programleder og som skuespiller på Nationaltheatret. Antonsen tar også oppdrag i forbindelse med konferanser og større arrangementer.

Hva kjennetegner en god konferansier?

Når man skal holde et større arrangement eller konferanse, er det mange løse deler som må samles til et helhetlig program.

Det er her en konferansier kommer inn i bildet. Konferansierens oppgave er å binde sammen de ulike delene av arrangementet og introdusere talerne før de går på scenen. De beste konferansierene er ofte svært karismatiske og har en egen evne til å holde oppmerksomheten til publikum.

En flink konferansier skaper god stemning og bidrar med underholdning uten å stjele all oppmerksomheten fra talerne. Komikere, programledere og skuespillere er ofte svært gode konferansierer fordi de er vant til å stå på scenen og by på seg selv.

Les også: Forestilling Oslo

Ta din konferanse til neste nivå

Trenger din bedrift en erfaren konferansier til deres neste konferanse? Her på våre nettsider ser du hvilke av våre profiler som tar oppdrag som konferansierer, slik at du finner den som passer ditt arrangement best. Vi kan også hjelpe deg med å velge en konferansier.

Ved å booke en av våre komikere, kan du være sikker på at konferansen blir en mye morsommere opplevelse for deltakerne.

Se alle våre komikere her.

Kontakt oss i dag

Dersom du ser etter en god konferansier til din neste konferanse, så ta kontakt med oss på e-post eller fyll ut skjemaet på siden til komikeren du ønsker å booke.

Du kan også ta kontakt med oss på telefon hvis det er noe du lurer på: 23 11 88 20. Vi hjelper deg gjerne!