Ser du etter lokaler til julebord, sommerfest eller et annet type selskap? Latter tilbyr utleie av lokaler i Oslo til både store og små arrangementer.

Kontakt oss

Hos oss kan du leie lokaler med kanskje Oslos mest sentrale beliggenhet. Du finner oss i Holmens gate midt på Aker Brygge, i gåavstand fra både båt, buss, trikk og t-bane. Dette gjør at det er enkelt å komme seg til og fra arrangementet for deres gjester.

Dersom du vil ha hjelp med ditt arrangement, så ta gjerne kontakt med oss. Vi hjelper deg med alt fra idéer til gjennomføring av arrangementet.

Våre lokaler

Hovedscenen

Hovedscenen er vårt største lokale med plass til opptil 500 personer. Lokalet har alt du trenger for å skape et vellykket arrangement; en stor scene, egen bar, toaletter og egne lyd- og lysteknikere. Hovedscenen passer også perfekt hvis du vil leie inn en egen komiker til din firmafest.

Klubbscenen

Klubbscenen er et mindre og mer intimt lokale som egner seg godt til alt fra 20-180 personer. Her får dere alt dere trenger i ett lokale; eget galleri, 2 barer, lyd og lys av svært høy kvalitet og egen tekniker.

Eventrom

Vårt eventrom har en lun og stemningsfull atmosfære, noe som gjør at det passer spesielt godt til grupper som vil leie inn en egen komiker. Her er det plass til opptil 60 personer, eller 80 personer hvis dere vil bruke lokalet til mingling.

SMIL

Vår nyeste bar

Latter Bilder Utescene 8

Restaurant og servering

På Latter finner dere alt dere trenger for å skape en fantastisk kveld på et og samme sted. Dere kan enten leie flere lokaler og vår restaurant, eller reservere et eller flere bord.

I vår restaurant kan dere velge mellom sharingmeny eller selskapsmeny. Vi serverer mat fra alle verdenshjørner og bruker kun de beste råvarene i våre retter. Vi anbefaler spesielt sharingmenyen.

Med denne menyen får dere fem retter på deling servert i tre omganger, slik at dere får smake litt av alt.

Se menyene her.

Lei inn en komiker til ditt event

Hos oss har dere muligheten til å skape en helt unik kveld for de ansatte. Vi samarbeider med bookingbyrået Stand Up Norge, noe som gjør at dere kan leie inn en egen komiker til anledningen.

Vi kan formidle kontakt med både nye komikertalenter eller folkekjære komikere med lang fartstid i bransjen.

Noen av våre komikere:

  • Dagfinn Lyngbø
  • Johan Golden
  • Sigrid Bonde Tusvik
  • Christian Mikkelsen
  • Maria Stavang
  • Martin Lepperød
  • Cecilie Steinmann Neess

Ta kontakt med oss for å høre mer om tilgjengelighet og priser. Vi hjelper dere gjerne med å finne en komiker som passer til deres arrangement. Våre komikere kan bidra med mange forskjellige innslag:

Privat standup-show

Lei inn en av deres favorittkomikere til eget show hos oss. Et standup-show løfter stemningen på alle typer arrangementer og setter tonen for resten av kvelden. Showet varer i 15-20 minutter og tilpasses etter deres fest.

Konferansier

En god konferansier er et must på alle større arrangementer. Flere av våre komikere har lang erfaring med konferansieroppdrag. Konferansieren binder sammen de ulike delene av arrangementet og bidrar med vitser og humor underveis.

170331 Nettside Komikerbilde Bmi

Parodier

Det er lite som er morsommere enn en sylskarp parodi. Flere av våre komikere har spisskompetanse på parodier. Dette kommer garantert til å skape latter og god stemning på arrangementet.

Skjult teater

Skjult teater er en humorform som ikke så mange har opplevd – men som kommer til å skape både latter og forundring. Under skjult kan komikeren bidra som en klønete kelner eller en klumsete nyansatt – og på slutten av kvelden avsløres alt.

Foredrag

Skal du arrangere et faglig arrangement? Flere av våre komikere kan leies inn til forskjellige typer foredrag. Ta kontakt med oss for å ta en uforpliktende prat om ditt arrangement.

Vi gjør arrangementet ditt til en suksess i våre lokaler

Våre eventplanleggere har lang erfaring med å planlegge og gjennomføre ulike typer arrangementer for både små og store bedrifter. Vi kan hjelpe dere med å skape et event ut ifra deres ønsker.

Hos oss får dere mange muligheter når det kommer til lokaler, underholdning og servering. Ta kontakt med oss for en hyggelig prat. Vi gleder oss til å høre fra dere!

Kontakt oss